torstai 10. heinäkuuta 2014

Teatterikesää

Tämä kesä meinaa viedä mennessään... Aikaa blogin päivittämiseen ei juuri jää kun kaikki aika tuntuu menevän pihalla ja muissa menoissa, mutta eikös se ole ihan hyvä merkki ;) Meidän menoa voi seurata myös Instagramissa nimellä Viivulla, sinne tulee nykyisin päivitettyä kuvia useampia kertoja päivässä ja sellaisiakin juttuja, jotka eivät koskaan pääse blogiin asti.

Tänään meillä on ollut kesäteatteripäivä. Oli hieno tunne mennä pihalle teatteriin kun pystyi olemaan kerrankin lähes 100% varma ettei sada! Joensuussa on tosi kiva Sinkkolan kotieläinpiha, jonka yhteydessä esitetään koko perheelle sopivaa kesäteatteria. Esitys ei ole pelkkä esitys, vaan Sinkkola on ihan oma maailmansa, jossa voi samalla ihastella eläimiä, ja esityksen väliajalla lapsille on järjestetty erilaisia puuhapisteitä esityksen teemaan liittyen ja noiden idoleiden, eli näyttelijöiden johdolla. Loistava konsepti!


Tänä kesänä esitysvuorossa Fedja-setä, kissa ja koira. Suosittelen!

Meidän kesäpäiviä on ilahduttanut myös se, että rakkaita ystäviä on saapunut näille seuduille lomanviettoon. Paljon kaikenlaista on puuhattu, ja huomenna sitten mammat pääsee ihan kahdestaan vähän kesäiltaa katsastamaan! Huippua! Siihen saakka moi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!