torstai 4. joulukuuta 2014

Arki painaa päälle

Kynnet oli... ja meni! 

Tiskauksen myötä.Nyt on tyytyminen vain luonnon sellaisiin, vaikka mummo muuttikin meille viikoksi, eikä sen johdosta ole tarvinnut paljon tiskivesiin koskea <3 . Mummo kuitenkin pyydettiin hätiin siksi, että opiskelut tuntuvat kasaantuvan juuri tähän joulun alle ja yliopistolla on tullut vietettyä aikaa joka päivä klo 9-18. Siihen päälle pitäisi vielä lukea 4 tenttikirjaa, kirjoittaa 3 esseetä ja katsella tuntitolkulla ope-TV:tä esseiden pohjustukseksi. Vuorokaudessa ei vain ole tarpeeksi tunteja, kun osa luennoistakin on verkossa ja niitäkin pitäisi ehtiä katsella. (Kaivelee poppareita...)

Olen illasta niin väsynyt, että en jaksa muuta kuin maata sohvalla, katsoa hetken telkkaria ja neuloa sukkaa. Täysi vastakohta älylliselle ponnistelulle! Enää 2 viikkoa joululomaan... Toivottavasti kurssit menevät läpi niin, että sitten voi ihan oikeasti laulaa, jotta "Arkihuolesi kaikki heitä..." :)

Olis ihana fiilistellä joulua, mutta täällä on, ja edessä on, työläimmät viikot koko syksynä... Iltaisin kuunnellaan kyllä jouluradiosta tunnelmamusaa, mutta muuten meidän on vielä pakko painaa pitkää päivää. :)


Jokatapauksessa... Kyllä se joulu sieltä tulee!1 kommentti:

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!