sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulun jälkeen, tyhjä pää...Oliko teillä hyvä joulu?

Me herättiin tänään aamulla Jokelassa klo 5:30 noin noin neljän tunnin yöunien jälkeen, pakattiin kimpsut ja kampsut laukkuihin (eilenhän sitä ei ehditty tehdä, koska loppuun asti lomailtiin täysillä) ja hypättiin kotiin tuovaan junaan. Junamatka sujui rauhallisesti kun kaikki nuokuttiin puoliunessa paikoillamme. 

Kotona odotti tyhjä, kylmä koti. Ihan uskomatonta kuinka kylmässä ne kuvittelevat opiskelijoiden voivan asua! Lämpötila oli jotain 16-17 asteen luokkaa. Huomenna pitää ensitöikseen tilata lisäpattereita, että päästään tämän kylmimmän sydäntalven yli. 

Joulun aikaan en ole ehtinyt blogaamaan, mutta pitäähän tänne jotain joulumuistoja koota kunhan päästään taas asettumaan. Päällimmäisenä nyt on kuitenkin muisto eilisillasta, kun siskon kanssa riuhtaistiin itsemme irti emännän roolista ja jätettiin siskon mies kotimieheksi :) Ohjelmassa oli illallisbuffet sushiravintola Fukussa ja sen jälkeen Vain elämää -konsertti, joka kyllä oli aika huikea kokemus!
Kuvat ovat mitä ovat, koska mukana oli vain kännykkä ja akkukin siitä rakkineesta loppui heti alkumetreillä :) Vaikka kuvista ei ehkä voi sitä päätellä, oltiin aika hyvillä paikoilla kymmenennessä rivissä, ja oli kyllä aikamoinen elämys osallistua näin isoon konserttiin. En ole aikaisemmin ollut mikään Vain elämää -fani, mutta tällä kaudella laulelleet artistit saivat minut saapumaan paikalle. Olen aina haaveillut näkeväni Veskun livenä, Paula Vesala on ihan huikea lahjakkuus ja muutkin vähintään loistavia artisteja! (Samuli on tietty ihan sairaan ihku!)

Vaikka kauden aikana tuli monia biisisuosikkeja, niin lauantain livekonsertissa ihan ykköseksi nousi yllättäen Paula Koivuniemen ja Vesa-Matti Loirin tulkitsema "Lapin kesä". Oli uskomatonta seurata artistien ja yleisön vuorovaikutusta kohahduksineen ja suosionosoituksineen. 

Nyt pyykkivuoren kimppuun ja myöhemmin palailen sitten vielä jouluun.

Kauniita unia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!