sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Voisko jo siirtää kelloja?

Meidän joululoma alkoi perjantaina, ja nyt me ollaan jo ihan että lähtis se juna jo! Kotona ei oikein ole enää mitään puuhasteltavaakaan kun lahjat on paketoitu ja ruokien puolesta mennään valmiille joululle siskon luokse. Onneksi ulkona on ollut ihana luminen keli niin on saatu aikaa kulumaan pihalla hiihtäen ja mäkeä laskien. On nyt otettu ilo irti tästä valkeudesta kun etelässä sitä ei välttämättä ylihuomenna enää ole. 

Odottavan aika on pitkä,
mutta onneksi enää yksi kokonainen päivä ja sitten mekin
matkataan joulumaahan!5 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle Viivu ja pienelle perheellesi <3 Toivottaa Lilli ( se spostin kirjoittaja ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada viesti sinulta! Joulu meni jo, joten en voi toivotella enää ihanaa joulunaikaa takaisinpäin, mutta toivottavasti saitte viettää sellaisen! Kiva nähdä että piipahtelet täällä edelleen ;)

   Poista
  2. Säännöllisesti täällä piipahtelen. Ehkä siksikin, että elämme niin samankaltaisessa elämäntilanteessa ja monet ajatuksesi ovat kuin omiani :) Joulu meni ja oli kaiken kaikkiaan ihana sellainen <3 Sain pitää lapset luonani eikä tarvinnut olla yksin.
   Lilli

   Poista
 2. Heippa Viivu! Olen lukenut vanhaa blogiasi ja nyt vasta löysin tämän "uuden". Joulunpyhinä kului muutama tunti mukavasti kun kahlasin kaikki tekstisi läpi. Kaikkea hyvää sinulle, olet ihana ihminen.

  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oletpas ollut ahkera :D

   Ja kiitos kauniista sanoista <3 Huippua aina joskus "törmätä" ihmisiin jotka ovat kulkeneet mukana niin hurjan pitkän aikaa... Mukavaa uudenvuoden odotusta sinulle!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!