sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Eläköön arki

Eläkööt pitkät perhejuhlat notkuvine pöytineen, mutta kauan eläköön myös ihmisen ihan tavallinen harmaa arki ja hernekeitto! Joulu uuden tuoreen kullan kanssa oli ihana, uusi vuosi maailman parhaan (ja ainoan) siskonperheen kanssa oli ihana, mutta ihanaa, joskin hieman haikeaa on myös huomenna sanoa hyvästit kinkulle, kermalle ja suklaalle joka niin salakavalasti on jokapäiväiseen elämään joulun aikana luikerrellut.

Olen tänään yrittänyt palata kohtuulliseen syömiseen sillä seurauksella, että vatsa huutaa jotain täyttävämpää ja nopeaa sökeriöverityydytystä!  Meillä on vatsan kanssa vielä pitkä viikko edessä, mutta ajatus kevyemmästä elämästä tuntuu toisaalta myös hyvältä. Mitään uuden vuoden lupauksia en asian suhteen ole tehnyt, enkä aio tehdäkkään. Jos närästystä ja tukalaa ylensyönyttä oloa saisi jollain konstilla helpotettua, niin se olisi jo jotain se! Lomalla tuli kuvailtua tosi vähän, kun kameran muistikortti on, missäs muualla kuin hukassa! Muutama kuva silti meidän uudesta vuodesta Jokelassa ja uudesta jääkaappimagneetista johon ihastuin <3

Leppoisaa paluuta arkeen myös sinulle <3

1 kommentti:

  1. Jep, arki on kyllä ehdottoman tervetullutta, niin ihanaa kuin joulunaika onkin :) Mä oon aloittanut elämäntaparemontin kolmisen kuukautta sitten ja nyt on taas ihana palata sen pariin joulun mässyttelyjen jälkeen. Onnellista Uutta Vuotta sulle Viivu :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!