tiistai 12. tammikuuta 2016

Jäätävää taidetta

Jokunen aika sitten pohdiskelin miten tässä uudessa elämäntilanteessa pitäisi toimia blogin suhteen. Onko minulla enää mitään kerrottavaa, onko intoa jakaa omia asioita tällaisissa merkeissä, onko varaa kameran uuteen muistikorttiin (eh) ja mahtavatkohan nämä uudet elämääni astuneet ihmiset olla kuinka innokkaita esittelemään elämäänsä ja ehkäpä omia nurkkiaan täällä blogistanian ihmeellisessä maailmassa. Olen kuulostellut ja kysellyt, ja saanut myöntävän vastauksen kera lämpimän halauksen. Saan tehdä sitä, mikä minusta itsestäni tuntuu hyvältä. Ja mikä parasta,  saan siihen täyden tuen!

Olen ollut itsekin kahden vaiheilla, mutta tuon vastauksen saatuani sisälläni läikähti lämpimästi. Saan sittenkin jatkaa tätä elämäni "päiväkirjaa", ja kyllä, ehdottomasti tahdon! Ihan vain jo senkin takia, että kun luen vanhoja postauksia vaikkapa kuuden vuoden takaa huomaan, etten muistaisi puoliakaan asioista jos ne eivät olisi täällä blogin muistissa. Ja sitten olette tietenkin te <3 Vaikka lukijamäärät ovat alkuajoista suorastaan romahtaneet (hih :D  ) niin on tosi hauskaa saada joskus kommentteja myös teiltä jotka täällä jaksatte edelleen kääntyä. Monista teistä on tullut ystäviä, tai ainakin tuttavia, ja se jos joku on hyvän harrastuksen mittari, eikö?

Ettei nyt kuitenkaan ihan liian siirappiseksi menisi, niin varsinaiseen aiheeseen! Pakkanen on paukkunut tässä nyt jo vähänliiankin kauan aikaa Suomen yllä, ja meillä töissä päiväkodissa se on aiheuttanut seinillekarkaamisia lasten ja melkein jo aikuistenkin keskuudessa. Kun ulos ei itse tarjennut mennä, päätettiin laittaa sinne taidetta jäätymään meidänkin puolesta. Tulostin väritulostimella erilaisia Frozen kuvia ja jäädytimme niitä suurien muoviastioiden pohjalle tauluiksi. Paperi vain väärinpäin astian pohjalle ja reunoille koristeeksi helmiä, hilettä, tähtiä ja hopeisia piipunrasseja. Reunaan taivutettiin vielä piipunrassi ripustuslenkiksi ja sitten vain vettä päälle (paperia piti painaa pohjaa vasten, ettei se lähtenyt itsekseen kellumaan) ja koko komeus ulos jäätymään! 


Kauniit jäätaulut toivottivat vanhemmat tervetulleiksi hakemaan kullannupujaan pois päiväkodista työpäivän jälkeen. 

Suunnitelmissa on kokeilla viikonloppuna oman tytön kanssa Robin jäälyhtyä, jos pakkaset sen vain sallivat :D

Näiden kuvien myötä,

jäätävää tiistai-iltaa kaikille!
3 kommenttia:

  1. Ihana idea nuo jäätaulut! Ja vielä ihanampaa se, että oot päättänyt blogia jatkaa :) Ilo on seurata täältä matkan takaa, ja pysyä sun kuvioissa vähän paremmin kartalla. Halaukset Kouvolasta <3

    VastaaPoista
  2. Kiva että jatkat blogia, sinun juttuja on ollut niin mukava lukea. Nuo jäätaulut on ihania! Katsoin itse tuon Frosen-leffan vasta hiljattain, enkä ihmettele että se on varsinkin pienten tyttöjen suosikki tällähetkellä :) Iloista tammikuuta sinulle!

    VastaaPoista
  3. Onpas hauska idea! Ja tuo Frozen-teema sopii täydellisesti jäätauluihin. Kiitos ideasta :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!