sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Eritahtista elämää ja jäälyhtyjä

Moikat! Viikonloppu meni taas ihan luvattoman nopeasti! Vietettiin se meidän "uusperheellä" (hui, voisko sitä jo sellaiseksi kutsua..?). Toinen puolisko, elikkäs herra J oli molempina päivinä töissä,. Ensimäistä kertaa olen päässyt/joutunut tutustumaan vuorotyöläisen arkeen. Niin... Taikka sen vuorotyöläisen toisen puoliskon arkeen. Kun minä olen töissä, se toinen tekee kotona ruokaa, ja sitten taas välillä toisinpäin. Vielä se ei ainakaan rasita. On aika luksustakin kun sillon kun itse on työpäivän jälkeen väsynyt, niin toinen odottaa, ja jaksaa!  Pääasia tietysti on, että niinä aikoina kun ollaan yhdessä vapaalla saadaan olla ... yhdessä :) 

Eilen kun J oli töissä, me tyttöjen kanssa jäädytettiin pihalle prinsessalyhty. Pakkaset on edelleen paukkuneet siihen tahtiin (-25C) että aikaa lyhdyn jäädyttämiseen meni 4h. kuvat leikattiin prinsessalehdestä, ja paikallaan pysymisen varmistamiseksi kiinnitin molemmat pienellä teipinpalalla kulhon reunaan. Lopputulos oli meitä kaikkia miellyttävä. Jäälyhdyn valossa lumityötkin sujuivat.

Mulla oli tänään sunnuntai, ja huomenna olis taas palattava töihin. Se toinen, se taas aloitteli illalla "viikonloppuaan". Mites teillä? 

Mukavaa alkavaa työviikkoa niille, joilla se alkaa :D6 kommenttia:

 1. Hihii, minä vanha rouva muistan, kuinka nuorena rouvana karkasin muutamankin kerran töistä lounastauolla kotiin "syömään" vuorotyöläisen kanssa. Ja sitten iloisena ja punaposkisena takaisin töihin!

  VastaaPoista
 2. Kauniita lyhdyn valaisemia hetkiä teillä siellä ♥
  ja ihanaa on, että sulla siellä rakkauden valotkin jälleen loistavat!!
  Oon niin onnellinen puolestasi!
  Ihanaa kevättä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, häikäsöö niin ettei ehdi blogissa vastailla ;)

   Poista
 3. Ihanan lyhdyn ootte tehneet. Olen vasta eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kun löysit tänne! Vahinko vain, että satuit tällaisen "luovan tauon" kohdalle :D Täytyy tulla vierailemaan sinunkin kujallesi :)

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!