tiistai 17. toukokuuta 2016

Frida-neiti 1-vuotta

Tänään on ollut taas syytä juhlaan. Frida, alias Riitu, Ritva, Viida on jo kokonaisen yhden vuoden vanha! Kypsä järki ei vielä paljon päätä pakota ja näyttelytuomarin sanoin, pentumaisen iloinen luonne näkyy aina liikkeitä myöten! 



Sankarille tarjottiin perinteinen maksalaatikkokakku nakkikynttilällä (huomaa juusto-liekki) joka oli J:n käsialaa. Kuvan nappaaminen ennen nakin hotkaisua vaati sankarilta piinkovia hermoja ja yksivuotiaan malttia!



Juhlallisuudet olivat nopeat, mutta kiihkeät!




Paljon onnea myös sisaruksille Jadelle, Roselle, Rudille ja Villelle!
Terkut tietysti myös äiti Hertalle ja Oodi-iskälle!
<3


2 kommenttia:

  1. Minkälainen tuo koira on rotuna pitääkö olla paljon aktiviteetteja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Olen ollut tosi tyytyväinen rotuun! Aktiviteetteja ja päivittäistä liikuntaa tämä rotu kaipaa, niinkuin tietysti useat muutkin isot tai keskikokoiset koirarodut. Halusin nimenoimaan koiran isolla K:lla ja sitä Frida on ollut :) Aikaisemmin minulla on ollut mm. Saksanseisoja, ja siihen nähden aktiviteettien tarve on ollut ahkä aikalailla samaa luokkaa. Espanjanvesikoirakin tarvitsee paljon aikaa ja määrätietoisen koulutuksen, ihan vain sohvakoiraksi en kyllä suosittele. Frida on nimenomaan innokas touhuilija ja oppivainen niin hyvässä kuin pahassa. Ihanteellinen harrastuskoira! Plussana vielä mainittakoon tuo, ettei rodusta irtoa karvaa! Kissat hoitavat sitten meillä sen puolen ;)

      Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!