sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Läskiblogi

Juu... se tästä nyt taas hetkeksi tulee... Vapun jälkeen olen potenut henkistä krapulaa omasta olemisestani. Minä taas vain syön ja paisun! Pitkin kevättä olen yrittänyt keventää, mutta huonolla menestyksellä. Yksin iltaa istuessa on niin kiva syöskennellä kaikkea kivaa... Kukaan ei kysy, kukaan ei vahdi. Kyllä, joudun tunnustamaan, tarvitsen ulkopuolisen motivaattorin tikistääkseni itsestäni tarpeeksi tahdonvoimaa laihtuakseni. Edellisellä kerralla kun pudotin kaksi vuotta sitten 7 kg blogi oli siihen hyvä tsemppari. Julkisestihan ei voi epäonnistua, eihän?

Uskoisinpa etten ole yksin tämän ikuisuusongelman kanssa :D Niinpä en pane pahakseni jos joku innostuisi vaikka kanssani vähän tarkistamaan elämäntapojaan. Himoliikkujaa tai terveellisyyden perikuvaa minusta ei varmasti koskaan tule, mutta jos edes hiukan keventäisi... Tavoitteena pudottaa n. 10 kiloa kesän loppuun mennessä.

Viikonlopun ajan olen henkisesti valmistautunut koitokseen ja tuolla pirteässä talvisäässä (KYLLÄ!!!! Täälläkin on toukokuu!) harjoitellut säännöllistä lenkkeilyä... Ei kai tämä tästä kevään edetessä ainakaan takkuisemmaksi voi mennä. Eihän?


Itselläni paino on aina vahvasti liittynyt myös itsetuntoon. Ehkäpä eron jälkeen olen unohtanut huolehtia itsestäni. Murehtinut tapahtuneita ja syönyt osittain myös suruuni. En ole edes halunnut olla viehättävä taikka jaksanut nähdä sen eteen vaivaa. Asenne on ollut vähän sellainen "tää on pelattu tää peli". Tajusin asian lauantaina kun pitkästä aikaa käväisin vaatekaupassa. Mukaan tarttui pitkästä aikaa jotain kivaa ja turhaa ITSELLE! Käsilaukku, joka sai minut taas tuntemaan itseni naiseksi. Siitä se ajatus sitten lähti...


Tarttis löytää se nainen joka joskus olin... tai mikä parempaa, ehkä jotain ihan uutta... parempaa...

Nyt tietty nousee esiin sitten ajatus siitä, että sisältähän se kaikki lähtee, mutta uskallan väittää, että se mitä on sisällä, näkyy ulospäin ja liikenne on osittain molemminsuuntainen.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

6 kommenttia:

 1. Mä on NIIN mukana! Oon tässä kevään aikana lihonut ne 3 kiloa, jotka talvella sain tuskalla laihdutettua - ja tavoitteeseen ois edelleen huimat 15kg. Huh! Siis mukana ollaan. :)

  VastaaPoista
 2. :D Ihanaa! Tai siis... Noh, mutta porukalla on kivempaa ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kanssa tarkoitus nyt huomenna (taas) ottaa itseä niskasta kiinni ja lopettaa kaikki herkut! Olin hetken (pari viikkoa) täysin sokerittomalla linjalla alkuvuodesta ja silloin jo huomasi, kuinka paljon kaikkea ylimääräistä suuhunsa pistää (ja ihan automaattisesti)!! Mutta mukana ollaan täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä herkuttomalla linjalla täälläkin YRITETÄÄN mennä, mutta se on NIIN hankalaa!!! Tsemppiä meille molemmille!

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!