keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappupöhö

Terkut vielä täältä vapun keskeltä! Meidän vappu huipentui tänään reissuun vapputorille ja iltapäivällä ystävän vierailuun. Tarjolla oli tällä kertaa kesän ensimäinen parunasalaatti <3 Yksi kesän suosikeista.


Perunasalaatti on niin helppo tekaista uusista perunoista grilliherkkujen kylkeen, tosin tällä kertaa tyydyttiin ihan vanhaan perunaan ja lisukkeena oli perinteistä vappuruokaa... nakkeja! Perunasalaatin pyöräytin Valion ohjetta mukaellen, eli tämä versio oli reilusti aurajuustoinen. Valion resepti löytyy täältä:


Oman versioni sovelsin pienelle perheelle, 5 pientä perunaa, vain n. 1/4 ruukkua rucolaa, mutta sen sijaan 2 omenaa keveyttä ja raikkautta lisäämään. Sipulin vaihdoin kevätsipuliin & sen varteen. Sekaan ripautin myös hiukan pippuria ja suolaa myllystä. Hyvää tuli! (Niin ja kermaviiliäkin laitoin vain yhden purkin...)


Tätä on hyvä napata huomenna myös töihin evääksi.


                                                          
Meidän vappu on mennyt lähinnä syödessä, sen verran kurjat kelit on sattuneet kohdalle. Ulos ei ole paljon tehnyt mieli joten on sitten ollut aikaa keskittyä herkutteluun. Huomenna pitäisi sitten arjen koittaa ja alkaa kai se rantakuntoon virittäytyminen... argh ja jee! Kevennys tuntuu just nyt ihan hyvältä idealta!


Tikrukin alkaa jo väsyä tähän juhlimiseen...

Mutta kuten kuvasta näkyy, on vielä yksi, jota ei vappuväsy paina!

Leppoisaa loppuviikkoa! Minäkin lähden pariksi päiväksi töihin lepäämään :)

2 kommenttia:

  1. Niiiiin hauska Tikru ja juhlija!!!

    VastaaPoista
  2. :D Eikö! Aamulla Tikru oli kellahtanut korvilleen... Mukavaa kevättä teille kaikille sinne jonnekin... :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!