lauantai 11. toukokuuta 2013

Uusi valopilkku

Valonpilkahdusta tähän päivään tarvittiinkin! Lähes koko päivä on mennyt ihan armottoman migreenin kourissa ja vessanpönttöä halaillen... Sen verran sain itseäni pidettyä jo iltapäivästä tolpillani, että ehdittiin täpärästi tytön tanssinäytökseen jota oli kovasti odotettu. Neiti silminnähden nauttii esiintymisestä ja minä yritän sitten tukea kaikin keinoin... vaikka pää kainalossa.

Mutta sitten siihen pilkahdukseen. Voisin katsella tätä lamppua päivät pitkät!!! Se on I H A N A. Monta kertaa olin sitä ihastellut ja nyt kun Ihan pienessä putiikissa oli ale, nappasin sen välittömästi ostoskoriin. Mä vaan niin tykkään House Doctorista, ja tämä on meidän uusin sellainen.


Hiukan vaan tympäsee kun eihän tällaseen vuokrakämppään saa oikein minkäänlaista "oman kodin näköä" kun tapetit ja maalit on väärän väriset ja mitään ei oikein voi mennä muuttamaan... Eipä sillä, ei olisi rahaakaan... Mutta onneksi haaveilu on ilmaista ja kyllähän nämä pienetkin uudistukset aina piristävät. Ainakaan seuraavaan kuuteen vuoteen ei ole toivoakaan OIKEASTI omasta kodista... Joten turha kuluttaa aikaa sen murehtimiseen. Ellei sitten nurkan takaa ilmesty hirrrrrrween rikas ja komea mies ja -ja -ja...

Sitäpä vauhdittaakseni olen nyt saanut sellaisen apinanraivon päällensä, että kilot alkaa karista! Eilinen suklaakakun erävoitto sai olla tän pelin viimeinen erä. Olen päättänyt, ettei tästä blogista nyt kuitenkaan tule mitään laihisblogia, vaan pysytään perinteisissä aiheissa. Laihisblogin laitan pystyyn muualle, nimittäin TÄNNE, koska se nyt vaan on mulla osoittautunut NIIN tehokkaaksi motivaattoriksi ja ajatusten koossa pitäjäksi. Senkin ajan kun kirjottaa, on ainakin poissa jääkaapilta... :D

Loppuun vielä pari kuvaa tanssihommista

2 kommenttia:

  1. Mielettömän magee lamppu!

    Toivottavasti migreeni on jo helpottanut kunnolla <3

    VastaaPoista
  2. Hengissä edelleen! Päähän ei koske mikä on TOSI hyvä juttu, mutta kyllähän se jonkin aikaa vielä jalkoja lyö loukkuun kun voimat menee ihan totaalisesti. Parempaan päin silti :)

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!