perjantai 10. toukokuuta 2013

Suklaakakku voitti tämän erän...

Tididii... Edellisen laihisuhoamisen jälkeen onkin tosi kiva postata seuraava aihe... joka koskee... hmmm... suklaakakkua! Aika hyvin olen muuten opetellut ajatukseen fitfarm -ruokavaliosta jota kohti täällä pyritään, mutta suklaakakku tekee nyt pienen poikkeuksen... alibina äitienpäivä! Arkipäivät menevät jo ihan hienosti, mutta illat... ARGH! Ne on NIIN vaikeita! Ja sitten tällaiset perinteiset juhlapäivät. Fitfarmin ilmaisen ruokailumallin (taikka mikä -valio se on oikeella kielellä) löydät muuten  TÄÄLTÄ.

Helatorstai kului kotona vapaapäivän merkeissä yksin siivoillen ja päivän päätteeksi päätin vielä leipaista suklaakakun sunnuntaiksi. Koska itse en meinaa kovin herkutella mietin tällä kertaa lähinnä lapsia ja päädyin perinteisiin mokkapaloihin. Kuulun niihin leipureihin joiden mielestä paras mokkapalojen kuorrutus tehdään keittämällä! Niin oma äitikin sen aina teki <3Hyllyllä komeilevat nuo uusimmat astiat... tuollaiset salmiakkikuvioihanuudet! Niistä maistuu maustamatonkin rahka...

Suklaakakkujakin maistoin... myönnän! Vielä on siis paljon tehtävää tämän itsehillinnän ja tahdonlujuuden kanssa! Blääh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!