sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Luikasta laskiaista

Kovasti on mennyt sisähommissa meidän laskiaissunnuntai tänä vuonna, ja pullakin ehdittiin syömään vasta iltapalaksi. Viikonloppuna on laiteltu seurakunnan lastenhuonetta uuteen uskoon. Tai noh, reipas remppamies on laitellut, ja me lähinnä sitten tytön kanssa on seisoskeltu kannustusjoukoissa ja kerrottu mielipiteitä. Rankka työ vaatii rankat huvit, ja niinpä käytiin ystävän ja hänen lastensa kanssa ekaa kertaa tämän vuoden puolella oikein Rossossa pizzalla. Kyllä se vain oli dieetin keskellä NIIN hyvää! Nyt sitten koitan saada itseni takaisin ruotuun ja katselen kuola valuen kun kuopus vetelee laskiaispullaa hermalla ja hillolla.

Hauskaa tehdä näitä sisustushommia välillä muuallakin kuin kotona. Laittelen kuvia kunhan saadaan projekti valmiiksi. Ensi sunnuntaina olisi tarkoitus järjestää pienet lastenjuhlat ja uudistuneen lastenhuoneen avajaiset.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Täällä se alkaa hiihtoloman merkeissä, tosin lunta ei ole enää nimeksikään!Täytyy myöntää, että ei haittaa! Kesä saisikin jo tulla...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!