perjantai 28. maaliskuuta 2014

Tämä ei ole todellista!!!

Täällä on tänään suhteellisen väsynyt ihminen. Jos olisin eilen tiennyt, miten tämä päivä vie loputkin voimat muuttohommista, en olisi varmaan nukkunut viime yönä. Kaikki alkoi aamulla, kun muuttoauto karautti pihaan ja tavaroiden kantaminen saatiin vauhtiin. Neljän tunnin hikoilun ja portaiden ravaamisen jälkeen asunto alkoi olla tyhjä ja kaikki tavarat autossa, kun puhelin soi. Toisessa päässä oli tuleva vuokraemäntä, joka aloitti puhelunsa lauseella "Istu, ettet saa sydänkohtausta, itse meinasin saada!"

En voi uskoa tätä todeksi, ja toisaalta tätähän minä olen kokoajan pelännyt (viittaan edelliseen blogikirjoitukseeni). Se ihana puutalo, johon meidän piti muutta... Ei me muutetakkaan. Vuokranantajalle oli tänään selvinnyt, etteivät edelliset asukkaat olekaan lähdössä mihinkään! Koko ajan ovat puhuneet, että vapautuu kuun lopussa, mutta kun mitään ei ole paperilla, niin nyt väittävät lakimiehen voimin, että mistään ei ole sovittu, ja että jotta heidät saataisiin talosta ulos, tarvitaan kirjallinen irtisanominen ja kolme kuukauttahan on irtisanomisaika tällaisessa tapauksessa jossa vuokranantaja joutuu asukkaat irtisanomaan. 

Olen aivan jotenkin turta. En osaa olla vihainen, vähän pettynyt vain. Tuossa tilanteessa oli vain toimittava, ja otettava pikainen puhelu Joensuunpäähän kaikkiin asunnonvälitysfirmoihin, että saataisiin edes JOKU katto päämme päälle maanantaiksi ennen perjantai-iltapäivän virastojen sulkeutumisaikaa. Pitäisi varmasti olla kiitollinen, että opiskelija-asunnoilta löytyi vielä pikaisesti kerrostalokolmio, johon me saadaan nämä tavarat muutettua maanantaina, mutta tiedättekö hiukan harmittaa.

Lyhyestä virsi kaunis... En jaksa nyt edes kirjottaa enempää. Onneksi huomenna on uusi päivä ja uudet voimat.


8 kommenttia:

 1. No voi hyvänen aika... Uskomaton epäonni! Jos kaikella on tarkoitus niin toivon, että sinua odottaa joku aivan ihana asunto jossain, joka olisi muuten mennyt täysin sivu suun... Tsemppiä! *Minna*

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja voimia, kyllä joku ihana, parempi talo vielä tulee vastaan. Tosi ikävästi hoidettu tuo vuokra-asia.

  VastaaPoista
 3. Voi ei!!!! Uskon että vit... ja kaikkea mahdollista pahan olon tunnetta! Eihän tuo voi olla totta ja miten se vuokraemäntä jätti ilmoittamisen noin viime tippaan? VOIMIA! Toivon todella että löydät vielä ihanan talon ja elämä hymyilee! Jokaisella pilvellä on kultareunat...

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla, siis ihan kauhea tilanne teillä :( Kuulostaa kyllä tosi epäreilulta tilanteelta teitä kohtaan, toivottavasti asiat vielä järjestyvät parhain päin. Pää pystyyn ja eteenpäin, uskon että kyllä se aurinko paistaa vielä teillekin :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Tulee mieleen että mikähän tarkoitus tuolla on. Se puutalo oli niin ihana. Onneksi saitte katon pään päälle, toivottavasti se on hyvä katto. Jotain vielä parempaa saattaa olla edessä. Voimia.

  VastaaPoista
 6. kyllä mä olen ihan vihainen sun puolesta. Törkeitä ihmisiä, siis ei se vuokraemäntä vaan ne asukkaat. Jotku on kyllä niin typeriä. Luulisi kyllä että suullinenkin olisi ollut pätevä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos näistä kaikista kommenteista <3 En yksinkertaisesti jaksa alkaa nyt yksin ja erikseen kaikille vastaamaan, mutta jokainen on lohduttanut! Nyt kerätään voimia maanantaille... Palaan sitten kertomaan tunnelmia :)

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!