torstai 13. maaliskuuta 2014

Supermummo

Pelasta perheemme supermummo! Ja niinhän se mummo teki... Muuttoon on vielä reilu kaksi viikkoa, emäntä flunssan kourissa, mutta loppusiivous, se on kuulkaas melkein tehty! Parveke, ikkunat, lattiat, kaikki pesty! Kyllä mummot on rautaa! Nyt vain kieli keskellä suuta leivotaan synttäriherkkuja, ettei ylenmäärin enää sotkettaisi...

Sama supermummo leipoi aikanaan jokaisille syntymäpäivilleni tällaisen suklaapiirakan, mokkapalat, miksi näitä nyt kutsutaan. Se ainoa "oikea" johon kuorrutus keitetään... Perinne on siirtynyt myös meidän pikkuiseen perheeseen, ja tämä oli se ehdoton leivos, joka pikkuneidin mielestä on syntymäpäiville saatava. Siinä ne nyt ovat valmiina odottamassa suurta juhlaa... Kerran elämässä tytär täyttää viisi.

Eikäpähän kovinmontaa kertaa enempää meillä ole koti kiiltänyt tähän malliin :) Harmi vaan, että banaanilaatikot ei oikein sovi sisustukseen... Vaikka ne tyylikkään mustia onkin nykyään.


Vielä yks päivä rutistetaan, ja sit on viikonloppu!

<3 Viivu


1 kommentti:

  1. Nami nami! Rakastan mokkapaloja! Millä reseptillä leivot niitä? Noissa pohja näyttää paksulta ja on varmaan mehevää? Tsemppiä muuttoon!

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!