perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mustis maalaa

Perjantaiheippa! Täällä on ilmassa tänään ihan TAJUTONTA väsymystä! Nenä meinaa vuotaa, takana on tiivis viikko lasten, lastenhuoneen rempan ja muuttolaatikoiden keskellä. Tänään kun tyttö lähti isänsä luo viikonlopun viettoon, minä hipsin kerrostalomme yleiseen saunaan oman saunavuoroni kuittaamaan Pepsi Maxi kainalossa ja olin romahtaa lauteille pelkästä uupumuksesta!

Illan olenkin sitten vain maannut sohvalla ja katsonut "Silta" tv-sarjan toista tuotantokautta. On muuten tosi kiva sarja, tykkään! Miten ihanaa rentoutumista suhteellisen rankan viikon jälkeen. Osansa tähän väsymykseen tuo varmasti muuttostressi. Miljoona asiaa omalla kontolla hoidettavana kun perheeseen ei kuulu kätevää isäntää, ja siinä lapset ja muut hommat sivussa... Lisäksi tuo tauti yrittää painaa päälle! Mikä lie! 

Pikkuhiljaa olen alkanut orientoitua myös siihen, että eivät nämä hommat tähän lopu, vaan kolmen viikon päässä odottaa uusi työmaa :) Maalaushommaa on tiedossa enemmän kuin laki sallii! Jotenkin kaverin maalauskuvat tänään koskettivat. Jokseenkin tällaista apuvoimaa on mullakin tiedossa ;)Supersöpö, eikö?

Leppoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!