perjantai 25. huhtikuuta 2014

Keittiön teippauksen suunnittelua...

Karkkipäivästä kylläkseen saanut pikkuneiti on saatu pötkölleen pulluskaisen masunsa viereen, ja tulin vielä sanomaan iltaheipat. Me saatiin tänään ystäviä vierailulle ja miehän taas tietty unohdin napsia kuvia kattauksesta ja muusta niinkuin kunnon blogaajan tietty kuuluisi. Jäljestäpäin sen sijaan sain muutaman kuvan nappastua tästä ihanasta kukkakimpusta jonka sain! Kolme viikkoa sitten yritin kukkakaupasta löytää leinikkejä, mutten onnistunut. Nyt vieraat toivat sellaisia mukanaan! Ihanat!Keittiössä häärätessäni olen mietiskellyt noiden työtasojen ja välikön kohtaloa. Aikaisemmassa postauksessa niistä mainitsinkin, ja sain Aarteita -blogin Kirsiltä vinkin DC fix kalvosta, jolla pintoja voisi koittaa käsitellä. Hakusanalla "DC fix kalvo keittiö" löysinkin netistä ihan uskomattoman upeita muutoksia, joita tuon muovin avulla oli saatu aikaan! Kannattaa käydä kurkkaamassa. Sormet alkoivat syyhytä ja tekis mieli päästä heti teippailemaan :D Täytynee nyt ensin kuitenkin nauttia tästä viikonlopusta, mutta ihan varmasti kokeilen! Suunnitteilla olisi tehdä pöytälevystä tammea, välitilasta "liitutaulu" ja kukapa tietää jos vaikka kaapeillekin jotain... Niin, ja entäs jääkaappi? Apua! Saattaa karata mopo käsistä :DKertokaa jos teillä on kokemuksia noista muoveista! Eihän ne aitoa korvaa, mutta vuokrakämppään ilmeisen toimiva vaihtoehto? 
3 kommenttia:

  1. Nuo kalvot on huippuja! Itse olen peittänyt niillä rumat boordit vessasta, päällystänyt keittiön ja vessan tasot, päällystänyt hyllyjä yms. Kannattaa ehdottomasti kokeilla :) Ja kukaan ei ole kertaakaan tajunnut että kyse on kontaktimuovista..tai sitten ne on vain vieraskoreita ;)

    VastaaPoista
  2. Itse olen laittanut jääkaapin ovet liitutaulutarralla ja se toimii myös aika hyvin! Tuli heti kaapista ihan erilainen ja siihen voi sitten kätevästi kirjoitella jotain jos niin haluaa :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans vaan hyviä kokemuksia dc-fixeistä. Wc:n ison pöytätason oon päällystänyt itse asiassa parillakin eri kuosilla (vaihtelu virkistää) :) Hyvin on pysynyt jo muutaman vuoden. Keittiössä tietysti pitää ottaa huomioon se ettei laske mitään kovin kuumaa suoraan tason päälle vahingossa mutta muuten sopinee erinomaisesti myös keittiöön.

    VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!