torstai 10. huhtikuuta 2014

Pikkuperhe

No nyt varmaan pitäisi jo kohta päästä toden teolla opiskelujen kimppuun, kun blogipäivityksiä alkaa tulla tällaista tahtia :D Ilokseni kuitenkin huomasin kyytiin hypänneen pari uutta lukijaa. Tervetuloa!!! Aina se ilahduttaa yhtä paljon. 

Eron jälkeen olen ollut hiukan maissa... allapäin. Huomaan sen nyt, kun elämä alkaa taas maistua. En ole esimerkiksi ottanut aikoihin perhekuvia! Mikä häpeä! Ikäänkuin sitä perhettä ei enää olisi? Tytön (ja kissan) kanssa innostuttiin tänään  illan pimeinä hetkinä räpsimään muutama otos meidän pikku perheestä, joka täällä tällä hetkellä asuu. Onnellisesta sellaisesta... Pojat tästä tietenkin puuttuvat, ja värit :D Mutta pojat saadaan myöhemmin lisättyä ja väreistä viis!  Johtunee värin puutos siis siitä, että illan hämyssä kaikista kuvista tuli enemmän tai vähemmän kellertäviä...

... ja epätarkkoja...Olkootkin epätarkkoja ja peilissä tahroja, mutta mie saan näistä voimaa! Mulla on rakkaita täällä, ja mitä muuta ihminen tarvitsee? Elämässä juuri mikään ei ole mennyt niinkuin olis suunnitellut. Mutta onni on tässä, nyt.9 kommenttia:

 1. Ihana oivallus! ♥ Onnea teille uuteen kotiin ja opintoihin! ♥ Ja niin, elämään ylipäätään! ♥

  VastaaPoista
 2. Pienikin perhe voi olla onnellinen <3 (tiedän kokemuksesta)
  Ihania kuvia <3 Jaksamisia sinulle oikein paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös! Onni on loppujen lopuksi pienissä asioissa :)

   Poista
 3. samoja ajatuksia täällä, perhe minä ja neiti ja kolme kissaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä mennäänsitten melkein samalla kokoonpanolla :D Meidän kaksi kissaa vain kutistui muutossa yhdeksi, kun eivät tulleet toimeen enää keskenään :/

   Poista
 4. Mä hukkasin tän sun blogin yli vuodeksi enkä millään löytäny googlella kun ei nimi muistunu mieleen.. Joskus sun nettikaupastakin jotain tilailin. Sitten yks ilta sängyssä se vaan putkahti mieleen! :-) Eli kiitos elämänmyönteisestä blogista, sun postaukset on aina toivoa täynnä vaikka vaikeista asioista kirjotatkin. Toivotaan että nyt elämä antaa auringon paistaa teillekin uuteen elämään!

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Ihana että löysit :D Toivottavasti pysyt edelleen mukana!

   Poista
 5. Hei. Onnea teille uuteen kotiinne! Olet saanut laitettua sen lyhyessä ajassa tosi nätiksi ja kodikkaaksi. Ja ihania pääsiäiskoristeita olet hankkinut/tehnyt! Meidän kissat meinaavat syödä/repiä maljakosta kaikki tulppaanit ja pajunoksat, yöksi ainakin pitää piilotella kukat mokomilta järsijöiltä ;)

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!