torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiirastorstai kuvin

Moi vaan! Näin se alkaa, yksinäisen pääsiäinen. Lapsen isä kävi hakemassa tytön uusperheensä luokse pääsiäiseksi, ja minä jäin kissan kanssa kotimieheksi. Ehdotin kyllä, että olisin(ko) päässyt samassa kyydissä kotiseudulle isän ja äidin luokse, kun siskon perhekin sinne oli Etelä-Suomesta tulossa pääsiäisen viettoon, mutta vastaus oli EI. Osasin sitä jo odottaakkin. Kun ei, niin ei... Pakolliset vaihdetaan, eli lapset. Muuten vastaus on ei.

Meillä tämä kuvio menee siis nyt niin, että lasten isä kulkee viikot täällä suunnassa töissä ja hakee tytön luokseen aina joka toinen viikonloppu. Viikonlopun jälkeen on palattava töihin, joten lapsikin kulkeutuu sopivasti samassa kyydissä kotiinsa. Itseasiassa tosi hieno juttu, että nyt on näin. Kesällä sieltä sitten koko konkkaronkka muuttaa tänne samoille kylille niin, että lasten kulkeminen helpottuu entisestään. Poikia mulla on tietysti kamala ikävä! Kesään saakka nähdään harvoin, kun koulut on saatava siellä loppuun. Onneksi viikon päästä tulevat <3

No mutta siihen yksinäisyyteen... Tänään sitä pohdiskelin, ja en minä oikeasti koe olevani yksinäinen, vaikka olenkin nyt taas yksin nämä pyhät. Jouluna viimeksi... Itseasiassa nyt kun isovanhemmat asuvat kaukana, ja tyttökin käy isänsä luona vain 2 viikon välein, olen aika sidottu kotiin ja lapseen, ja tällainen pieni "oma loma" tekee välillä ihan hyvää. Tyttökin odottaa isän näkemistä kuin kuuta nousevaa, joten siitäkään ei ole huolta, etteikö hänen olisi hyvä olla.

Muutto ja autoremppa söivät meidän rahat, joten minun "vapaa" pääsiäinen menee ihan kotona oleskellessa ja ystäviä tapaillessa. Tänään luvassa kotisohva & "Klikkaa mua" ja huomenna sukulointia, saunaa ja kevään ekat grillibileet! Siinäpä ne tärkeimmät...  Ruohotkin on jo kasvaneet ihan yli, kun pääsiäistä on tietty viritelty jo viikko, että tyttökin ehtii... Semmosta se on, lasten ehdoilla!
3 kommenttia:

 1. Rauhallista pääsiäistä sinulle :) Itse olen melkein koko pääsiäisen töissä, mutta ei oikeastaan edes harmita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin se vain menee, että jonkun ne työtkin on tehtävä :) Ja voihan sitä sielläkin päästä vähän pääsiäisen tunnelmaan ;) Mukavia pyhiä siis sinne työn keskelle myös!

   Poista
 2. Heippa Viivu! Harvoin kommentoin mutta taas kun selailin kuviasi niin haluan kertoa että siulla on tosi suloisia juttuja :)Ihania asetelmia! Miuta kiinostaisi tuo jääkaapin ovessa oleva teksti shampanjasta (muistaakseni), ja "laughter is best medicine" kortti Ja suloist puput oksilla muutama päivitys taaksepäin.. Mistähän olet ne ostanut? Ja sitten vielä tuo kolmikeroksinen hopeanvärinen tarjoiluastia? Siulla on silmää kauneudelle :) Nauti siitä ja Suloista pääsiäistä sinulle toivoo Reetta

  VastaaPoista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!