maanantai 28. huhtikuuta 2014

No nyt se sitten alkoi!

Siis mä olen NIIN poikki! Eka päivä takana yliopistolla, ja kylläpä huomaa, ettei viiteen vuoteen ole tervinnut pajoa ajatella saatika sitten oppia mitään :) Vaikka päivä oli itseasiassa ihan naurettavan helppo, niin olin ihan raato kun tulin kotiin! Lisäksi päätin vielä kävellä menomatkan kun sää oli taas niin mahtavan aurinkoinen aamulla, joten sellainen reilu tunti tuli päälle reipasta kävelyä kevätauringossa ja järkyttävät rakkulat varpaisiin kesäkengistä.

Opiskelu itsessään tuntui tosi motivoivalta pitkän tauon jälkeen. Melkein kuin lomalta, mutta kyllä siitä päänsäryn sai. Eiköhän se tässä kevään kuluessa vielä muutu ihan työksikin. Ihan huippua vaihtelua se silti on tähän omaan arkeen. Kun ikää on tullut lisää, ja ehkä kokemustakin, niin gradukaan ei tunnu enää ihan mahdottomalta painajaiselta, vaan melkein jo odotan, että pääsen sen kimppuun. 

Ihan mahtava valmistautuminen tähän koulun alkuun oli eilisilta ystävien luona. Käytiin vähän herkuttelemassa 5-vuotiaan J:n synttäriherkkuja ja saunottiin vanhassa pihasaunassa itsemme mukaviksi. On onnea omistaa ihania ystäviä (ja vieläpä pihasaunallisia... :D ). Onkohan muuten parempaa hetkeä aloittaa yliopisto-opinnot kuin vappu? Ei varmaan :D Simatkin saa ostettua tiedekunnan kahviosta, ja ilmapallot ilahduttivat opiskelijakansaa jo tänään!

Mukavaa alkuviikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!