tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kurkistus tupakeittiöön

Hei vaan! Flunssa jatkaa otettaan mutta tänään ajateltiin astua silti Buranan voimin ihmisten ilmoille :) Ennen sitä muutama kuva jonka taisin luvata käytävän päästä, elikkäs olohuoneesta ja tupakeittiöstä. Näiden kuvien julkaisu tavallaan riipaisee, kun olis NIIN kiva esitellä sellasta hienoa ja tyylikästä kokonaisuutta, mutta kun se totuus nyt vaan on se, että mitään ei ole varaa ostaa, ja opiskelijakämpässä asutaan, niin puitteet on nyt sitten nämä. Toisaalta ehkä se tän blogin ajatus onkin. Kerätä sitä omaa "Päiväkirjaa" meidän elämästä sellaisena kuin se on. Ihaillaan niitä täydellisiä koteja sitten toisten blogeissa ;)

Siitä tykkään, että keittiö ja olohuone sijaitsevat yhdessä! Tulee tehtyä tiskit ja kotihommatkin paljon tehokkaammin, kun ei tarvitse eristää itseään yksin keittiöön. SIinähän ne sujuvat samalla kun pienin katselee iltaisin Pikku Kakkosta. Niin, meillä ei tosiaankaan ole enää edes astianpesukonetta. Pikkuhiljaa alan varmaan olla valmis muuttamaan johonkin korpeen omavaraistalouteen :D Tällasta en olisi muutama vuosi sitten voinut kuvitellakaan, mutta niin se Siperia opettaa.


Eniten ahdistusta aiheuttaa keittiön välitila, joka on ihan kamala! Tuommoinen tumma, punertavan ruskea. SIlle ei oikein ole mitään tehtävissä. Samoin parveke on mallia "tupakoiville". EN oikein keksi sille muuta funktiota. Lattia on rautaritilää, ja sillä ei ole minkäänlaista katetta päällänsä. Mitatkin ovat 1 x 1m, joten se niistä kesäkukista sitten...

Noh, uuni sentään lämpiää, ja ekat leivontakokeilut on jo tehty! Kodin tuntua siis kaikesta huolimatta ;)Mukavaa tiistaita <3

Me lähdetään katsomaan kavereiden uutta omakotitaloa ja iloitsemaan niiden puolesta :)


7 kommenttia:

 1. Ihanan kodikasta teillä näyttää olevan. Omat tavarat ja läheiset tekevät kodin, oli seinät sitten missä tahansa, vaikka opiskelijaboxissa :) Kyllä se oma talokin sieltä vielä saapuu, usko pois!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä teillä Piia on, kaikesta huolimatta :) Voimia arjen pyöritykseen!
  Terkuin Teija

  VastaaPoista
 3. Vetäise joku kivanvärinen (musta?) dc-fix tuohon välitilaan. Saa helposti pois, ei jätä jälkiä. Ja on edullistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olen miettinyt, mutten ole vielä uskaltanut, kun oon just mietiskellyt, et mahtaako olla miten vaikea poistaa lähtiessä? Ja kuinka ihmeessä sen saa kiinnitettyä kauniisti ja siististi! KÄÄK!

   Poista
  2. Sehän irtoaa ihan vetämällä, mutta en tosiaan ole 100% varma etteikö jotain liimajälkeä jätä, kun keittiössä lämpötilat vaihtelee jne. Tosi helppo on kyllä laittaa, kun on sellaista paksua materiaalia. Oon päällystänyt pari pientä lasten pöytää juuri sillä mattamustalla (johon myöskin liitutaulutussi käy ja irtoaa, vaikkei olekaan varsinaista liitutaulutarraa). Vähän on jostain alkanut repsottaa, mutta ovatkin olleet kovalla käytöllä. Ainakaan noihin pöytäpintoihin ei mitään liimajälkeä ole jäänyt. :)

   Poista
 4. Hyvältähän teillä näyttää! Voisikohan tuohon keittiön välitilaan laittaa jotain kivaa kontaktimuovia tms...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eija Kirsin kommenttiin jo asiaa pohdiskelinkin. Musta "liitutaulumainen" olis aika ihana :D Mutta aika takuuvarma pitäis olla, että sen saa siististi pois kun tästä joskus pois muutetaan...

   Poista

Kamalan ihanaa jos jätät merkin käynnistäsi :) Kommentit ilahduttavat aina!
Kiitos!